nedeľa 21. júna 2015

Návrat späť a.k.a. vytúžené voľno

Po dlhšej odmlke som tu opäť!

Od posledného príspevku už prešiel nejaký ten týždeň a vždy, keď som sa chystala napísať sem mi to nejaké okolnosti nedovolili. Nakoľko sa blížil koniec roka, znamenalo to pre mňa hotovú smrť. Učenie, písomky, odpovede a ostatné ani spomínať nejdem. 

Prišlo však aspoň jedno pozitívum a to slniečko! Po dvoch týždňoch svietenia už síce bolo o niečo horúcejšie a vzduch sa ťažšie dýchal, ale rozdával všade naokolo pozitívnu a usmievavú náladu všetkým naokolo. A myslím, že to je to najpodstatnejšie. Veď koniec koncov vďaka tomu teplu sme si mohli vonku užívať vo vode, opaľovať sa a aspoň na chvíľu zabudnúť na starostí všedných dní. 

Čo mám nové? Ďalšiu novú poviedku, ďalšie dve sa chystám napísať. Áno, snáď sa mi už niekedy podarí aspoň niečo sem dať, ale musím počkať, pretože nesmú byť ešte zverejnené. V škole už mám po všetkom a našťastie a s obrovskou radosťou nebude na vysvedčení žiadna trojka. Boli to nervy a boj ale zvládla som to a teraz sa teším už len na školský výlet.

Na koniec si chcem zaželať (čítate dobre, sama sebe :D ) obrovský mozog - už normálne osprostievam - a veľa šťastie ku koncu roka. Už o chvíľu má čaká veľká skúška v podobe záverečnej skúšky v autoškole a ja len dúfam, že to zvládnem bez väčších problémov. Budú to stresy, bude to náročné, ale veď človek si svoju cestu buduje sám a o tom to je. 

Potom už len hor sa na leto a Chorvátsko čakaj na mňa. Ozvem sa čo najskôr, veď už na to bude času dosť a vám, čo ste prišli až sem na koniec želám pekne strávené posledné dni v škole. :)

- Slečna Nebezpečná -